https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/176740-22366f4718b2cccb5433eaa7db77384b4e24dad2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Free Guy (2021)

16 Geweld
Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

Free Guy

16 Geweld
114 minuten 11-08-2021

Filmposter Free Guy

Guy beleeft elke dag hetzelfde. Hij gaat naar zijn werk in de bank, overleeft een overval, speelt een potje softbal en gaat naar bed. Totdat hij een bijzondere bril vindt.

In Free Guy, de nieuwe epische avonturen-komedie van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden.. een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden.. voor het te laat is. In de film spelen onder andere Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi. Free Guy is geregisseerd door Shawn Levy.

Bekijk het aanbod van Free Guy

Regisseur Free Guy

Shawn Levy

Schrijvers Free Guy

Zak Penn

Matt Lieberman

Cast Free Guy

Ryan Reynolds
Jodie Comer
Taika Waititi
Channing Tatum
Utkarsh Ambudkar

Free Guy

Wil jij weten waar Free Guy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Free Guy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Free Guy informatie

Benieuwd waar Free Guy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Free Guy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Free Guy al heeft ontvangen.

Free Guy trailer

Benieuwd of Free Guy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Free Guy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Free Guy kunt kijken!