Free Solo

Free Solo

100 minuten Documentaire 2018
MovieMeter: 3,85
Op 30-jarige leeftijd stond Alex Honnold bekend als een van de meest talentvolle bergbeklimmers van zijn generatie. Hij was te zien in avonturenmagazines en schreef de memoires 'Alone on the Wall'. Maar hij blijft geobsedeerd door een uitdaging die nog nooit door een klimmer is bereikt: het beklimmen van de klif van El Capitan in het Californische Yosemite National Park, zonder veiligheidskabels.

Geregisseerd door

Elizabeth Chai Vasarhelyi

Jimmy Chin

Schrijvers

Onbekend

Cast

Jimmy Chin
Alex Honnold
Tommy Caldwell
Cheyne Lempe

Bioscoopagenda van Free Solo

Free Solo

Wil jij weten waar Free Solo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Free Solo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Free Solo informatie

Benieuwd waar Free Solo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Free Solo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Free Solo al heeft ontvangen.

Free Solo trailer

Benieuwd of Free Solo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Free Solo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Free Solo kunt kijken!