Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) (2020)

Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

23-09-2020
Over De Lachgasfabriek (leesvoorstellingen) Voor het eerst sinds “Lone Wolf” in 2011 gaat Freek de Jonge weer een jaarsconference houden. Een jaarsconference is een conference die het midden houdt tussen een Oudejaars- en een Nieuwjaarsconference. Dus terugkijken en vooruitzien. In voorbereiding op een televisie-uitzending op 1 januari leest Freek zijn invallen en uitvallen voor over de hel die we het afgelopen jaar doorstaan hebben en het paradijs dat ons het komend jaar te wachten staat. N.B. Dinsdagmiddag 29 oktober draait Filmhuis Lisse in het kader van 'De Laatste Dinsdag' de documentaire Freek 75 jaar “Hoe lang kan ik nog mee?” zingt Freek de Jonge in deze documentaire. De film onderzoekt in hoeverre de cabaretier, die dit jaar 75 wordt, het podium gebruikt om aan de realiteit te kunnen ontsnappen. Geconfronteerd met collega’s en vrienden als André van Duin en Herman Finkers, en naasten als zijn vrouw Hella, ontstaat een ontwapenend en intiem portret van een man voor wie de bühne verlaten geen optie lijkt. (NL 2018, 81 min. AL)

Regisseur Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

Onbekend

Schrijvers Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

Onbekend

Cast Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

Onbekend

Filmagenda van Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling)

Wil jij weten waar Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) informatie

Benieuwd waar Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) al heeft ontvangen.

Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) trailer

Benieuwd of Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Freek de Jonge - De Lachgasfabriek (Leesvoorstelling) kunt kijken!