Fremont (2024)

Eigenzinnig romantische indie met Jeremy Allen White over een Afghaanse vluchteling die haar plek en geluk probeert te vinden.

Fremont

88 minuten 25-07-2024
Eigenzinnig romantische indie met Jeremy Allen White over een Afghaanse vluchteling die haar plek en geluk probeert te vinden.

“Mensen met herinneringen schrijven het mooist” zegt Donya’s baas, eigenaar van een kneuterig, Californisch familiebedrijf dat gelukskoekjes maakt. Toch wil de Afghaanse Donya niet te veel aan het verleden denken terwijl ze de ene na de andere gelukmakende boodschap in de koekjes stopt. ’s Nachts ligt ze wakker, dromend over een ander leven, met nieuwe herinneringen, maar is ze verzonken in schuldgevoel naar de achterblijvers. In een poging het lot te tarten, stuurt ze een boodschap de wereld in, op zoek naar haar eigen geluk. Fremont is een ingetogen, maar scherp verhaal over menselijke connectie in betoverend zwart-wit met veel warmte en droge humor. Met aandoenlijke rollen voor Golden Globe-winnaar Jeremy Allen White (The Bear, The Iron Claw) en nieuwkomer Anaita Wali Zada.

Regisseur Fremont

Babak Jalali

Schrijvers Fremont

Onbekend

Cast Fremont

Jeremy Allen White
Anaita Wali Zada
Gregg Turkington

Filmagenda van Fremont

Fremont

Wil jij weten waar Fremont op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fremont draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fremont informatie

Benieuwd waar Fremont over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fremont. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fremont al heeft ontvangen.

Fremont trailer

Benieuwd of Fremont iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fremont jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fremont kunt kijken!