Friendzone (2021)

Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Friendzone

Seks Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
2021

Recensies Friendzone

MovieMeter: 2,88

Filmposter Friendzone

Zijn hele leven is Thibault een goede persoon die het leven van een heilige leidt. Hij werkt als verpleger en heeft een aantal vrouwelijke vriendinnen. Zijn wereld wordt sterk beïnvloed door vrouwelijke energie, maar tegelijkertijd heeft hij geen idee hoe hij een vrouw voor zich kan winnen. Tijdens een vrijgezellenfeest ontmoet Thibault Rose, een ontwerpster van babykleertjes die eindelijk van een lastige ex-vriend af is. De vonk slaat over tussen hen, maar hun relatie verandert niet in iets romantisch, maar een zoete vriendschap. Kan Thibault meer worden dan alleen haar beste vriend?

Bekijk het aanbod van Friendzone

Filmposter Filmposter Friendzone

Regisseur Friendzone

Charles Van Tieghem

Schrijvers Friendzone

Onbekend

Cast Friendzone

Mickaël Lumière
Manon Azem
Fadily Camara

Friendzone

Wil jij weten waar Friendzone op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Friendzone draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Friendzone informatie

Benieuwd waar Friendzone over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Friendzone. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Friendzone al heeft ontvangen.

Friendzone trailer

Benieuwd of Friendzone iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Friendzone jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Friendzone kunt kijken!