Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel (2022)

Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

09-08-2022
De grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van gouden-kalfwinnaar Ruben Smit (bekend van WAD en de Nieuwe Wildernis). De statige steltloper en nationale vogel vertelt het magistrale verhaal van hoe te overleven op zijn reis over de wereld op weg naar zijn broedgebied in Nederland.

Regisseur Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

Melchert Meijer zu Schlochtern

Schrijvers Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

Onbekend

Cast Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

Onbekend

Filmagenda van Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel

Wil jij weten waar Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel informatie

Benieuwd waar Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel al heeft ontvangen.

Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel trailer

Benieuwd of Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grutto! De vlucht van een iconische weidevogel kunt kijken!