https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211905-cc85228ddfbdfcaedcc9dc28e7dc94f342ff0a1d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fumer fait tousser (Previously Unreleased) (2023)

16 Geweld Grof taalgebruik
Hilarische superheldenparodie van absurdist-filmmaker Dupieux over een dominante marionettenrat en zijn bende gewelddadige, losgeslagen superhelden Tobacco Force.

Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

16 Geweld Grof taalgebruik
80 minuten 03-08-2023

Filmposter Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Hilarische superheldenparodie van absurdist-filmmaker Dupieux over een dominante marionettenrat en zijn bende gewelddadige, losgeslagen superhelden Tobacco Force.

Hilarische superheldenparodie van absurdist-filmmaker Dupieux over een dominante marionettenrat en zijn bende gewelddadige, losgeslagen superhelden Tobacco Force. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, wie kan de wereld dan beter redden? Na een slopend gevecht tegen een duivelse schildpad wordt een team van vijf wrekers – bekend als de Tobacco Force – verplicht naar het bos gestuurd om de teamgeest aan te wakkeren. De vijf superhelden zijn genoemd naar de ingrediënten van sigaretten: Benzène, Methanol, Nicotine, Mercure, Ammoniaque. Hun retraite verloopt wonderwel, totdat ze lucht krijgen van een complot van Lézardin, keizer van het kwaad, om de planeet aarde te vernietigen. Samen belanden ze in een hilarische strijd voor de vrede, vol bizarre verhalen en lowbudget stunts in retro-lycra. Quentin Dupieux (Deerskin, Mandibules) is de koning van de nonsens. Hij stopte zijn komedie vol met verwijzingen naar het verleden (Power Rangers, Creepshow, San Ku Kai, Halloween). Hij maakte naar eigen zeggen "onder het mom van een parodie-farce een film over de crisis die onze planeet doormaakt". Maar niet getreurd: "Gelukkig voor het moreel van de toeschouwers, is Fumer fait couser (Smoking Causes Coughing) onbeduidend amusement, zonder een moraal op te leggen." Een film dus die net zo belachelijk is als geestig, een aansporing om het leven niet al te serieus te nemen. Met een fantastische cast, onder wie Gilles Lellouche (Farewell, Mr. Haffman), Anaïs Demoustier (Anaïs in Love) en Adèle Exarchopoulos (Mandibules). De film is zowel Nederlands als Engels ondertiteld beschikbaar.

Bekijk het aanbod van Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Regisseur Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Quentin Dupieux

Schrijvers Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Onbekend

Cast Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Anaïs Demoustier
Gilles Lellouche
Vincent Lacoste

Alternatieve titels

FUMER FAIT TOUSSER

Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Smoking Causes Coughing

Fumer fait tousser (Previously Unreleased)

Wil jij weten waar Fumer fait tousser (Previously Unreleased) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fumer fait tousser (Previously Unreleased) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fumer fait tousser (Previously Unreleased) informatie

Benieuwd waar Fumer fait tousser (Previously Unreleased) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fumer fait tousser (Previously Unreleased). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fumer fait tousser (Previously Unreleased) al heeft ontvangen.

Fumer fait tousser (Previously Unreleased) trailer

Benieuwd of Fumer fait tousser (Previously Unreleased) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fumer fait tousser (Previously Unreleased) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fumer fait tousser (Previously Unreleased) kunt kijken!