Gæsterne (2021)

Gæsterne

97 minuten 2021
Tijdens een vakantie in Toscane raakt een doorsnee Deense familie bevriend met een Nederlands gezin. Maanden later krijgt het Deense echtpaar een onverwachte uitnodiging om de Nederlanders in hun houten huis te bezoeken en besluit te gaan. Het duurt echter niet lang voordat de boel uit de hand begint te lopen, aangezien het Nederlandse koppel heel anders blijkt te zijn dan ze zich voordeden. Het kleine Deense gezin zit nu vast in een huis waarvan ze wensten dat ze er nooit waren binnengekomen.

Regisseur Gæsterne

Christian Tafdrup

Schrijvers Gæsterne

Onbekend

Cast Gæsterne

Morten Burian
Sidsel Siem Koch
Fedja van Huêt

Gæsterne

Wil jij weten waar Gæsterne op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gæsterne draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gæsterne informatie

Benieuwd waar Gæsterne over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gæsterne. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gæsterne al heeft ontvangen.

Gæsterne trailer

Benieuwd of Gæsterne iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gæsterne jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gæsterne kunt kijken!