Gaia (2021)

Gaia

96 minuten 2021

Filmposter Gaia

Tijdens haar werk stuit een opzichter in het oude bos op twee mannen die in het wild leven. De overlevers, vader en zoon, blijken een bizarre relatie met de natuur te onderhouden en een eigen geloof te belijden. Wanneer de blokhut op een nacht aangevallen wordt door vreemde wezens, is de opmerkelijke levensstijl van vader en zoon wel het minste van haar zorgen.
Filmposter Filmposter Gaia

Regisseur Gaia

Jaco Bouwer

Schrijvers Gaia

Onbekend

Cast Gaia

Monique Rockman
Carel Nel
Alex van Dyk

Gaia

Wil jij weten waar Gaia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gaia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gaia informatie

Benieuwd waar Gaia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gaia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gaia al heeft ontvangen.

Gaia trailer

Benieuwd of Gaia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gaia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gaia kunt kijken!