https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218288-5a621f17e8c46bc86f916ad2813e2cccce9020b7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Game On (2024)

6
Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Game On

6
86 minuten 07-02-2024

Filmposter Game On

Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out.

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?
Game On Game On Game On Game On Game On Game On
Filmposter Filmposter Game On

Regisseur Game On

Roy Poortmans

Schrijvers Game On

Onbekend

Cast Game On

Marouane Meftah
Gio Latooy
Britt Scholte
Lies Zhara
Vincent Visser
Nick Golterman
Dante
Nienke Plas
Maurits Delchot
Bardo Ellens

Filmagenda van Game On

Game On

Wil jij weten waar Game On op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Game On draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Game On informatie

Benieuwd waar Game On over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Game On. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Game On al heeft ontvangen.

Game On trailer

Benieuwd of Game On iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Game On jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Game On kunt kijken!