https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/147711-ab49bc02ebfb83ae3a1d313636fcba5343988f98/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Garfield (2024)

De beroemde luie stripkater Garfield maakt zijn sprong naar het witte doek om de hond Odie te redden van een gemene hondentrainer

Garfield

80 minuten Familie, Komedie, Animatie, Fantasie 22-05-2024

Recensies Garfield

MovieMeter: 2,59
Metacritic: 27,1
Rotten Tomatoes 15

Filmposter Garfield

De beroemde luie stripkater Garfield maakt zijn sprong naar het witte doek om de hond Odie te redden van een gemene hondentrainer

Garfields baasje Jon zet Garfields perfecte leventje op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis haalt. Garfield heeft vanaf dat moment slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer heeft Garfield toch wel medelijden met hem en komt in actie.

Bekijk het aanbod van Garfield

Garfield
Filmposter Filmposter Garfield

Regisseurs Garfield

Peter Hewitt

Mark Dindal

Schrijvers Garfield

Jim Davis

Joel Cohen

Alec Sokolow

Cast Garfield

Bill Murray
Breckin Meyer
Jennifer Love Hewitt
Stephen Tobolowsky

Garfield

Wil jij weten waar Garfield op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Garfield draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Garfield informatie

Benieuwd waar Garfield over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Garfield. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Garfield al heeft ontvangen.

Garfield trailer

Benieuwd of Garfield iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Garfield jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Garfield kunt kijken!