https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216931-1e103c93397ff0a1dde59831820a056d4f025833/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Garfield (NL) (2024)

De beroemde luie stripkater Garfield maakt zijn sprong naar het witte doek om de hond Odie te redden van een gemene hondentrainer

Garfield (NL)

80 minuten Familie, Komedie, Animatie, Fantasie 22-05-2024

Recensies Garfield (NL)

MovieMeter: 2,59
Metacritic: 27,1
Rotten Tomatoes 15

Filmposter Garfield (NL)

De beroemde luie stripkater Garfield maakt zijn sprong naar het witte doek om de hond Odie te redden van een gemene hondentrainer

Garfield, de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

Bekijk het aanbod van Garfield (NL)

Garfield (NL) Garfield (NL) Garfield (NL) Garfield (NL) Garfield (NL)
Filmposter Filmposter Garfield (NL)

Regisseurs Garfield (NL)

Peter Hewitt

Mark Dindal

Schrijvers Garfield (NL)

Jim Davis

Joel Cohen

Alec Sokolow

Cast Garfield (NL)

Bill Murray
Breckin Meyer
Jennifer Love Hewitt
Stephen Tobolowsky

Garfield (NL)

Wil jij weten waar Garfield (NL) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Garfield (NL) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Garfield (NL) informatie

Benieuwd waar Garfield (NL) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Garfield (NL). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Garfield (NL) al heeft ontvangen.

Garfield (NL) trailer

Benieuwd of Garfield (NL) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Garfield (NL) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Garfield (NL) kunt kijken!