Gattaca

102 minuten Drama, Thriller, Science fiction 1997
Metacritic: 64,1
MovieMeter: 3,62
Rotten Tomatoes 83
Dankzij de vooruitgang van de wetenschap is het nu mogelijk om vooraf de eigenschappen van je kinderen te bepalen. Maar Vincent Freeman is op de ouderwetse manier geboren en hij moet zich staande houden tussen de perfecte mensen om hem heen. Om zijn droom, een ruimtemissie, te verwezelijken neemt hij de identiteit aan van een genetisch perfect persoon. Maar als de missieleider vermoord wordt, is hij de hoofdverdachte.

Geregisseerd door

Andrew Niccol

Schrijvers

Andrew Niccol

Cast

Jude Law
Uma Thurman
Ethan Hawke
Xander Berkeley
Gore Vidal

Bioscoopagenda van Gattaca

Gattaca

Wil jij weten waar Gattaca op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gattaca draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gattaca informatie

Benieuwd waar Gattaca over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gattaca. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gattaca al heeft ontvangen.

Gattaca trailer

Benieuwd of Gattaca iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gattaca jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gattaca kunt kijken!