Gauguin In Tahiti – Paradise Lost

Gauguin In Tahiti – Paradise Lost

88 minuten
Documentaire over het dramatische leven van kunstenaar Paul Gauguin, die niet kon aarden in de Westerse samenleving en daarom verhuisde naar de Franse kolonie Tahiti. Gauguin voelde zich een wilde en beweerde altijd dat hij Inca-bloed had. In 1891 laat hij zijn gezin en een goedbetaalde baan als beurshandelaar in Parijs achter en zet koers naar Tahiti, op zoek naar een meer primitieve en oorspronkelijke manier van leven. In de tropen zal Gauguin tot zijn dood verblijven, waarbij hij de sensaties en kleuren van de weelderige natuur steeds puurder en helderder naar zijn canvas weet te vertalen. De documentaire voert ons langs Tahiti en de Marquesaseilanden en neemt ons mee naar de Amerikaanse musea waar zijn kunst tegenwoordig wordt getoond: het Metropolitan Museum of Art in New York, het Chicago Art Institute, de National Gallery Of Art in Washington en het Museum Of Fine Arts in Boston.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Gauguin In Tahiti – Paradise Lost

Helaas draait Gauguin In Tahiti – Paradise Lost niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 17-11-2019.

Gauguin In Tahiti – Paradise Lost

Wil jij weten waar Gauguin In Tahiti – Paradise Lost op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gauguin In Tahiti – Paradise Lost draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gauguin In Tahiti – Paradise Lost informatie

Benieuwd waar Gauguin In Tahiti – Paradise Lost over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gauguin In Tahiti – Paradise Lost. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gauguin In Tahiti – Paradise Lost al heeft ontvangen.

Gauguin In Tahiti – Paradise Lost trailer

Benieuwd of Gauguin In Tahiti – Paradise Lost iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gauguin In Tahiti – Paradise Lost jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gauguin In Tahiti – Paradise Lost kunt kijken!