Geetha

148 minuten 2019

Recensies Geetha

Filmposter Geetha

Het verhaal is gesitueerd tegen de achtergrond van de Gokak Chaluvali (de agitatie van taalrechten in de jaren 80 in Karnataka). Akash, een softwareontwikkelaar, komt uit een gebroken gezin. Hij is een cynische jongeman die niet echt gelooft in het idee van liefde. Maar als hij meer te weten komt over het verleden van zijn vader en liefde ontmoet in zijn omgeving, vindt hij dan tenslotte het geluk in zijn eigen leven?

Bekijk het aanbod van Geetha

Filmposter Filmposter Geetha

Regisseur Geetha

Onbekend

Schrijvers Geetha

Onbekend

Cast Geetha

Ganesh
Shanvi Srivastava
Parvathy Arun

Geetha

Wil jij weten waar Geetha op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Geetha draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Geetha informatie

Benieuwd waar Geetha over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Geetha. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Geetha al heeft ontvangen.

Geetha trailer

Benieuwd of Geetha iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Geetha jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Geetha kunt kijken!