Gelders Doek september 2019

Gelders Doek september 2019

90 minuten
PROGRAMMA LIGHTS CROSSING (7 min.) - door Martijn Schinkel Lights Crossing (overstekende lichten) is een videokunstwerk dat deel uitmaakt van de brug de Oversteek in Nijmegen. De verlichting van de brug die in het tempo van een voetganger aanschakelt, refereert aan de geallieerde oversteek van de Waal in 1944. BRIDGE TO LIBERATION (12 min) - door Victor van Vloten Meer dan 20.000 mensen worden jaarlijks bij de John Frostbrug aan de Rijnkade meegenomen in een ‘nieuwe manier van herdenken’. Met film, dans, special effects en live muziek speelt het verhaal zich om het publiek af. Victor van Vloten maakte met zijn team van ArtEffects ook de films waarvan we enkele zullen bekijken en bespreken. BOER PEER Acht jaar geleden stuitte regisseur Daan Jongbloed op een vervallen boerderij, tot zijn verbazing bleek de 97-jarige boer Peer hier te wonen. De stilte en soberheid waar Peer in leeft fascineerde Daan enorm. Daan zag een romantisch boertje in een schilderachtige omgeving. Maar voor Peer is zijn leven realiteit. Waarom leeft deze boer zijn leven zoals hij het leeft? Wie is Peer en wat gaat er in hem om? Acht jaar lang bleef Daan terug komen in een poging Peer en zijn belevingswereld te begrijpen. Voorzichtig laat Peer de filmmaker toe in zijn eenzame leven en pijn uit het verleden.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Gelders Doek september 2019

Helaas draait Gelders Doek september 2019 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-01-2020.

Gelders Doek september 2019

Wil jij weten waar Gelders Doek september 2019 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gelders Doek september 2019 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gelders Doek september 2019 informatie

Benieuwd waar Gelders Doek september 2019 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gelders Doek september 2019. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gelders Doek september 2019 al heeft ontvangen.

Gelders Doek september 2019 trailer

Benieuwd of Gelders Doek september 2019 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gelders Doek september 2019 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gelders Doek september 2019 kunt kijken!