Geluif in 't Goeje (2024)

Geluif in 't Goeje

24-04-2024
"De vraog is of d’r emes oeëts ech de Draak haet gezeen..." Kom kijken naar deze prachtige registratie van het Draaksteken 2023. Spanning en sensatie, een nieuw decor, een draak die groter is dan alle voorgaande edities, spectaculaire beelden en lichteffecten. Dat wordt het Draaksteken van 2023! De drie regisseurs nemen u mee in een verhaal waar onvermijdelijk een link wordt gelegd met de hedendaagse machthebbers.

Regisseur Geluif in 't Goeje

Onbekend

Schrijvers Geluif in 't Goeje

Onbekend

Cast Geluif in 't Goeje

Onbekend

Filmagenda van Geluif in 't Goeje

Geluif in 't Goeje

Wil jij weten waar Geluif in 't Goeje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Geluif in 't Goeje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Geluif in 't Goeje informatie

Benieuwd waar Geluif in 't Goeje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Geluif in 't Goeje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Geluif in 't Goeje al heeft ontvangen.

Geluif in 't Goeje trailer

Benieuwd of Geluif in 't Goeje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Geluif in 't Goeje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Geluif in 't Goeje kunt kijken!