Genesis 2.0

Genesis 2.0

112 minuten Documentaire 2018
MovieMeter: 3,19
Op de onherbergzame vlakte van de Noord-Siberische Eilanden zoekt een handvol mannen naar het witte goud: de slagtanden, liefst intact, van de wollige mammoet. Er hangt goudkoorts in de lucht want de prijzen voor het zeldzame mammoetivoor zijn sterk gestegen de voorbije jaren. Heel af en toe is het jackpot: dan vinden de jagers niet alleen de slagtanden, maar een volledig karkas, met vacht, weefsel en vloeibaar bloed. Dat laatste is goud waard voor Zuid-Koreaanse en Russische high-tech wetenschappers. Hun droom leest als de plot van een sciencefiction verhaal (of een blockbuster van 25 jaar geleden): ze willen het DNA van de mammoet reconstrueren om de soort terug tot leven te wekken. Over de hele wereld werken wetenschappers aan het recreëren van nieuw leven. De herrijzenis van de mammoet is maar een eerste stap in een volgende grote technologische revolutie. Een oefening als het ware. Voor Genesis 2.0.

Geregisseerd door

Christian Frei

Maxim Arbugaev

Schrijvers

Christian Frei

Cast

Christian Frei
Maxim Arbugaev
Peter Grigoriev
Semyon Grigoriev

Bioscoopagenda van Genesis 2.0

Genesis 2.0

Wil jij weten waar Genesis 2.0 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Genesis 2.0 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Genesis 2.0 informatie

Benieuwd waar Genesis 2.0 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Genesis 2.0. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Genesis 2.0 al heeft ontvangen.

Genesis 2.0 trailer

Benieuwd of Genesis 2.0 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Genesis 2.0 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Genesis 2.0 kunt kijken!