Genesis 2.0


Bekijk trailer

Genesis 2.0

113 minuten Documentaire 10-01-2019
Metacritic: 60,1
MovieMeter: 3,19
Rotten Tomatoes 77
Op de afgelegen Nieuw-Siberische Eilanden in de Noordelijke IJszee zoeken jagers naar slagtanden van uitgestorven mammoeten. Op een dag ontdekken ze een verrassend goed geconserveerde karkas van een mammoet. Het opnieuw tot leven brengen van de wollige mammoet is de eerste stap in de volgende grote technologische revolutie: genetica. Het kan zo maar onze wereld op zijn kop zetten

Geregisseerd door

Christian Frei

Maxim Arbugaev

Schrijvers

Christian Frei

Cast

Christian Frei
Maxim Arbugaev
Peter Grigoriev
Semyon Grigoriev

Bioscoopagenda van Genesis 2.0

Helaas draait Genesis 2.0 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-01-2019.

Genesis 2.0

Wil jij weten waar Genesis 2.0 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Genesis 2.0 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Genesis 2.0 informatie

Benieuwd waar Genesis 2.0 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Genesis 2.0. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Genesis 2.0 al heeft ontvangen.

Genesis 2.0 trailer

Benieuwd of Genesis 2.0 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Genesis 2.0 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Genesis 2.0 kunt kijken!