Gentlemen prefer blondes (1953)

AL

Gentlemen prefer blondes

AL
91 minuten Komedie, Muziek, Musical, Romantiek, Humor 1953

Recensies Gentlemen prefer blondes

MovieMeter: 3,15
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Gentlemen prefer blondes

Ze treden op in nachtclubs en de blonde van de twee is erop uit om een rijke man aan de haak te slaan. Een sullig miljonairszoontje geeft haar een ring en wil in Europa met haar trouwen. Haar collega mag mee op de boot, waarop ook een Olympisch team meegaat. De vader van haar aanstaande is tegen het huwelijk en is ook op het schip.
Filmposter Filmposter Gentlemen prefer blondes

Regisseur Gentlemen prefer blondes

Howard Hawks

Schrijvers Gentlemen prefer blondes

Charles Lederer

Joseph Fields

Anita Loos

Cast Gentlemen prefer blondes

Charles Coburn
Jane Russell
Marilyn Monroe
Elliott Reid

Gentlemen prefer blondes

Wil jij weten waar Gentlemen prefer blondes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gentlemen prefer blondes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gentlemen prefer blondes informatie

Benieuwd waar Gentlemen prefer blondes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gentlemen prefer blondes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gentlemen prefer blondes al heeft ontvangen.

Gentlemen prefer blondes trailer

Benieuwd of Gentlemen prefer blondes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gentlemen prefer blondes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gentlemen prefer blondes kunt kijken!