https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215577-ecfc77275bb95606dc79def53d3feae522b16150/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Gerlach (2023)

AL
Een feelgood film over de eigenwijze akkerbouwer Gerlach.

Gerlach

AL
77 minuten 14-12-2023

Filmposter Gerlach

Een feelgood film over de eigenwijze akkerbouwer Gerlach.

Gerlach is een liefdevol en humoristisch portret van akkerbouwer Gerlach, die al zestig jaar boert onder de rook van Schiphol. Om hem heen heeft hij alles zien veranderen. Zijn simpele houten huisje is inmiddels ingeklemd door een Shell tankstation, een McDonalds en distributiecentra. Met veel toewijding zorgt hij voor zijn bieten en graan, terwijl projectontwikkelaars op zijn land azen en de klimaatverandering zijn oogst ontregelt. Ondanks alles wat op zijn pad komt blijft Gerlach fier overeind met zijn relativerende humor, geholpen door zijn liefhebbende broers en vrienden. Zijn huisje is de regendruppel waarin de wereld weerspiegeld wordt, existentialistisch en absurdistisch. Winnaar van de Prijs voor Beste Nederlandse Documentaire op IDFA.

Regisseurs Gerlach

Aliona van der Horst

Luuk Bouwman

Schrijvers Gerlach

Onbekend

Cast Gerlach

Onbekend

Filmagenda van Gerlach

Gerlach

Wil jij weten waar Gerlach op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gerlach draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gerlach informatie

Benieuwd waar Gerlach over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gerlach. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gerlach al heeft ontvangen.

Gerlach trailer

Benieuwd of Gerlach iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gerlach jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gerlach kunt kijken!