https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/68161-a7780bd9ffd077203163d4ffa5412a74af70d74d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Get Out (2017)

16 Geweld Grof taalgebruik
Een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders...

Get Out

16 Geweld Grof taalgebruik
104 minuten Thriller 20-04-2017

Recensies Get Out

MovieMeter: 3,55
Metacritic: 84,1
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Get Out

Een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders...

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

Bekijk het aanbod van Get Out

Regisseur Get Out

Jordan Peele

Schrijvers Get Out

Jordan Peele

Cast Get Out

Allison Williams
Bradley Whitford
Caleb Landry Jones
Catherine Keener
Daniel Kaluuya
Lakeith Stanfield
Stephen Root

Get Out

Wil jij weten waar Get Out op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Get Out draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Get Out informatie

Benieuwd waar Get Out over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Get Out. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Get Out al heeft ontvangen.

Get Out trailer

Benieuwd of Get Out iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Get Out jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Get Out kunt kijken!