Ghadi

12 Grof taalgebruik Discriminatie
98 minuten Drama, Komedie, Familie 2013

Recensies Ghadi

MovieMeter: 3,38

Filmposter Ghadi

In een klein Libanees dorp wonen muziekleraar Leba en zijn vrouw Lara in een christelijke wijk. Zij waren al van kinds af aan bevriend met elkaar en zijn echt gelukkig. Hun eerste twee kinderen zijn meisjes en het is dan ook een grote opluchting voor de familie wanneer eindelijk een jongen geboren wordt. Al snel blijkt dat het kind het syndroom van Down heeft. En als de jongen enkele jaren later alleen maar aan het raam zit en vreemde, harde geluiden maakt, klagen buurtbewoners over overlast en dringen ze er bij Leba op aan dat hij het kind naar een instelling brengt. Maar Leba kiest voor een andere oplossing.
Filmposter Filmposter Ghadi

Regisseur Ghadi

Amin Dora

Schrijvers Ghadi

Georges Khabbaz

Cast Ghadi

Emmanuel Khairallah
Georges Khabbaz
Lara Rain
Camille Salameh

Filmagenda van Ghadi

Ghadi

Wil jij weten waar Ghadi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ghadi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ghadi informatie

Benieuwd waar Ghadi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ghadi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ghadi al heeft ontvangen.

Ghadi trailer

Benieuwd of Ghadi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ghadi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ghadi kunt kijken!