GHOST WORLD (2001)

AL Grof taalgebruik

GHOST WORLD

AL Grof taalgebruik
111 minuten Drama, Komedie, Humor 2001

Recensies GHOST WORLD

Metacritic: 88,1
MovieMeter: 3,54
Rotten Tomatoes 92

Filmposter GHOST WORLD

Ghost World is een film over de eigenzinnige tieners Enid en Rebecca. Na het afstuderen zijn zij ervan overtuigd dat zij hun idealen zullen waarmaken. Zij hebben genoeg van het moderne Amerika met winkelcentra en massale eetgelegenheden. Met hun cynisme sparen ze niemand en denken ze klaar te zijn voor de volwassen wereld. Hun leven ziet er echter niet geweldig uit. Ranzige baantjes worden afgewisseld met hopeloze liefdes. Rebecca wordt serveerster bij de lokale coffee shop om haar huur te kunnen betalen. Enid komt in contact met de eigenaardige Seymour en stort zich in een opmerkelijke liefdesrelatie. In de strijd om het mysterie van volwassenheid te ontrafelen, worstelen Enid en Rebecca met hun identiteit en de beloftes die zij lang geleden aan elkaar hebben gedaan.
Filmposter Filmposter GHOST WORLD

Regisseur GHOST WORLD

Terry Zwigoff

Schrijvers GHOST WORLD

Terry Zwigoff

Daniel Clowes

Cast GHOST WORLD

Thora Birch
Steve Buscemi
Scarlett Johansson
Brad Renfro

Filmagenda van GHOST WORLD

GHOST WORLD

Wil jij weten waar GHOST WORLD op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar GHOST WORLD draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

GHOST WORLD informatie

Benieuwd waar GHOST WORLD over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over GHOST WORLD. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies GHOST WORLD al heeft ontvangen.

GHOST WORLD trailer

Benieuwd of GHOST WORLD iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de GHOST WORLD jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij GHOST WORLD kunt kijken!