https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218533-ea26c9b562e2b4fea99fc77771dba25d5f26db8b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ghostbusters: Frozen Empire (2024)

12
Wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Ghostbusters: Frozen Empire

12
115 minuten 04-04-2024

Filmposter Ghostbusters: Frozen Empire

Wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om de wereld te redden van een tweede ijstijd.

In Ghostbusters: Frozen Empire keert de familie Spengler terug naar waar het allemaal begonnen is: de iconische brandweerkazerne in New York. Daar hebben de oorspronkelijke Ghostbusters een geheim onderzoekslab ingericht om nog beter spoken te kunnen vangen. Als bij de ontdekking van een oud voorwerp een kwaadaardige kracht vrijkomt, moeten de nieuwe en oude Ghostbusters samenwerken om hun stad te beschermen en de wereld te behoeden voor een tweede ijstijd.

Bekijk het aanbod van Ghostbusters: Frozen Empire

Regisseur Ghostbusters: Frozen Empire

Gil Kenan

Schrijvers Ghostbusters: Frozen Empire

Onbekend

Cast Ghostbusters: Frozen Empire

Paul Rudd
Carrie Coon
Finn Wolfhard
Mckenna Grace
Celeste O'Connor
Kumail Nanjiani
Patton Oswalt

Filmagenda van Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire

Wil jij weten waar Ghostbusters: Frozen Empire op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ghostbusters: Frozen Empire draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ghostbusters: Frozen Empire informatie

Benieuwd waar Ghostbusters: Frozen Empire over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ghostbusters: Frozen Empire. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ghostbusters: Frozen Empire al heeft ontvangen.

Ghostbusters: Frozen Empire trailer

Benieuwd of Ghostbusters: Frozen Empire iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ghostbusters: Frozen Empire jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ghostbusters: Frozen Empire kunt kijken!