Gigi

AL
115 minuten Komedie, Muziek, Romantiek, Musical 1958

Recensies Gigi

Metacritic: 82,1
MovieMeter: 2,92
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Gigi

Levensgenieter Gaston Lachaille wordt het rijke leventje zat, en dan vooral de vrouwen. De enige momenten waarop hij echt geniet zijn de momenten die hij doorbrengt met een vriendin van zijn oom, Madame Alvarez, en haar kleindochter Gigi. Hij komt erachter dat hij verliefd is op Gigi, maar zij staat op het punt om in de voetstappen van haar grootmoeder te stappen als courtisane.
Filmposter Filmposter Gigi

Regisseurs Gigi

Charles Walters

Vincente Minnelli

Schrijvers Gigi

Alan Jay Lerner

Colette

Cast Gigi

Louis Jourdan
Maurice Chevalier
Leslie Caron
Hermione Gingold

Filmagenda van Gigi

Gigi

Wil jij weten waar Gigi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gigi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gigi informatie

Benieuwd waar Gigi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gigi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gigi al heeft ontvangen.

Gigi trailer

Benieuwd of Gigi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gigi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gigi kunt kijken!