https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203692-92a0390bfca8567c3a8e9a685ee89f5d43da3815/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Girls, Girls, Girls (2022)

AL
Drie meiden op de drempel van vrouw-zijn ervaren in drie weken hoe het is om verliefd te worden, seksueel genot te ontdekken en met familiezaken om te gaan.

Girls, Girls, Girls

AL
100 minuten 10-11-2022

Filmposter Girls, Girls, Girls

Drie meiden op de drempel van vrouw-zijn ervaren in drie weken hoe het is om verliefd te worden, seksueel genot te ontdekken en met familiezaken om te gaan.

Het is vrijdagavond en net als iedere andere vrijdagavond proberen beste vriendinnen Rönkkö en Mimmi de duisternis van de Finse winter te bedwingen met een onstuitbare lust voor leven en liefde. Met haar eigenzinnige humor valt Rönkkö op ieder feestje op en heeft ze geen moeite om de aandacht van de jongens te trekken. Maar hoe zet je verlangen om in vervulling? Als Mimmi haar geduld verliest, kun je wel eens aan de verkeerde kant van haar hockeystick terechtkomen, maar als ze verliefd wordt op de elegante kunstschaatsster Emma lijkt het leven opeens helder en makkelijk.

Bekijk het aanbod van Girls, Girls, Girls

Regisseur Girls, Girls, Girls

Alli Haapasalo

Schrijvers Girls, Girls, Girls

Onbekend

Cast Girls, Girls, Girls

Aamu Milonoff
Eleonoora Kauhanen
Linnea Leino

Alternatieve titels

Girls, Girls, Girls

Tytöt tytöt tytöt

Girls, Girls, Girls

Wil jij weten waar Girls, Girls, Girls op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Girls, Girls, Girls draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Girls, Girls, Girls informatie

Benieuwd waar Girls, Girls, Girls over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Girls, Girls, Girls. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Girls, Girls, Girls al heeft ontvangen.

Girls, Girls, Girls trailer

Benieuwd of Girls, Girls, Girls iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Girls, Girls, Girls jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Girls, Girls, Girls kunt kijken!