Girlsnight met Jackie en Oopjen (2020)

Girlsnight met Jackie en Oopjen

18-09-2020
Eindelijk weer een leuke girlsnight. Met een welkomstdrankje en met een goed gevulde goodiebag naar huis. Dit kan op 16 oktober met de leuke, avontuurlijke film Jackie en Oopjen. De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen (Sarah Bannier ) haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt. Ze is uit het schilderij gestapt omdat ze dacht dat Jackie Aeltje was, het zusje wat ze al jaren kwijt is. Kaarten kosten €12,50 en kunnen online of via onze receptie worden gekocht. Deze zijn niet te combineren met andere aanbiedingen of kortingsacties.

Regisseur Girlsnight met Jackie en Oopjen

Annemarie van de Mond

Schrijvers Girlsnight met Jackie en Oopjen

Onbekend

Cast Girlsnight met Jackie en Oopjen

Karina Smulders
Jaap Spijkers
Tanja Jess
Leny Breederveld
Dick van den Toorn
Bert Hana
Sarah Bannier
Sieger Sloot
Frouke Verheijde
Roben Mitchell
Ron Fresen
Saar van Aken

Filmagenda van Girlsnight met Jackie en Oopjen

Girlsnight met Jackie en Oopjen

Wil jij weten waar Girlsnight met Jackie en Oopjen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Girlsnight met Jackie en Oopjen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Girlsnight met Jackie en Oopjen informatie

Benieuwd waar Girlsnight met Jackie en Oopjen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Girlsnight met Jackie en Oopjen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Girlsnight met Jackie en Oopjen al heeft ontvangen.

Girlsnight met Jackie en Oopjen trailer

Benieuwd of Girlsnight met Jackie en Oopjen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Girlsnight met Jackie en Oopjen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Girlsnight met Jackie en Oopjen kunt kijken!