Girlz

153 minuten 2018

Recensies Girlz

Filmposter Girlz

De 18-jarige tiener Mati wil een gewaagd leven leiden zoals veel andere meisjes. Ze mag echter niks van haar strenge moeder. Ze voelt zich neerslachtig en denkt dat haar leven saai en waardeloos is. Dan krijgt ze toestemming van haar vader om in haar eentje op reis te gaan. Ze raakt bevriend met nog twee meisjes van haar leeftijd met een hele andere achtergrond. Samen proberen ze van het leven te genieten, maar dan komt een foto van Mati op internet terecht, waar haar ouders niet blij van worden.

Bekijk het aanbod van Girlz

Filmposter Filmposter Girlz

Regisseur Girlz

Vishal Devrukhkar

Schrijvers Girlz

Hrishikesh Koli

Cast Girlz

Parth Bhalerao
Ankita Lande
Ketaki Narayan
Anvita Phaltankar

Girlz

Wil jij weten waar Girlz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Girlz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Girlz informatie

Benieuwd waar Girlz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Girlz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Girlz al heeft ontvangen.

Girlz trailer

Benieuwd of Girlz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Girlz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Girlz kunt kijken!