Giselle

105 minuten Fantasie 2012
Een verfilming van de balletuitvoering Giselle. Giselle, een boerenmeisje, wordt verliefd op Albrecht, een edelman die zijn ware identiteit verborgen heeft gehouden. Wanneer Giselle ontdekt dat Albrecht haar bedrogen heeft en verloofd is met iemand anders sterft ze aan een gebroken hart. Voor zijn straf wordt Albrecht overgeleverd aan de Wilis, geesten van vrouwen die gedumpt werden door hun geliefden...

Geregisseerd door

Toa Fraser

Schrijvers

Toa Fraser

Cast

Gillian Murphy
Qi Huan

Bioscoopagenda van Giselle

Giselle

Wil jij weten waar Giselle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Giselle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Giselle informatie

Benieuwd waar Giselle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Giselle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Giselle al heeft ontvangen.

Giselle trailer

Benieuwd of Giselle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Giselle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Giselle kunt kijken!