https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217501-0109c770620f9e8d747b20639700f1f56b788f23/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Giselle - Het Nationale Ballet (2024)

6
Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet, waar dit ballet is verfilmd.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Giselle - Het Nationale Ballet

6
115 minuten 21-01-2024

Filmposter Giselle - Het Nationale Ballet

Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet, waar dit ballet is verfilmd.

Het ultieme romantische ballet, uitgevoerd door de voormalige eerste solisten van het Bolsjoi Ballet, Olga Smirnova en Jacopo Tissi, die Rusland ontvluchtten en zich aansloten bij Het Nationale Ballet, waar dit ballet is verfilmd. Het jonge boerenmeisje Giselle wordt verliefd op Albrecht, een reeds verloofde man van adel,die zijn ware identiteit voor haar verborgen houdt. Wanneer ze achter de waarheid komt, wordt ze gek en sterft. Tegen haar wil sluit Giselle zich aan bij de Wili's, Mannen worden door deze geesten van aan de kant gezette bruiden verleid om ’s nachts naar het bos te komen. Daar dwingen ze Albrecht te dansen tot het licht wordt en sterft hij van uitputting. Giselle raakt aan grote en universele romantische thema's. De veelgeprezen productie van Rachel Beaujean en Ricardo Bustamante is een eerbetoon aan een van de oudste en grootste werken van de klassieke dans.
Giselle - Het Nationale Ballet Giselle - Het Nationale Ballet Giselle - Het Nationale Ballet Giselle - Het Nationale Ballet Giselle - Het Nationale Ballet
Filmposter Filmposter Giselle - Het Nationale Ballet

Regisseur Giselle - Het Nationale Ballet

Isabelle Julien

Schrijvers Giselle - Het Nationale Ballet

Onbekend

Cast Giselle - Het Nationale Ballet

Onbekend

Filmagenda van Giselle - Het Nationale Ballet

Giselle - Het Nationale Ballet

Wil jij weten waar Giselle - Het Nationale Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Giselle - Het Nationale Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Giselle - Het Nationale Ballet informatie

Benieuwd waar Giselle - Het Nationale Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Giselle - Het Nationale Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Giselle - Het Nationale Ballet al heeft ontvangen.

Giselle - Het Nationale Ballet trailer

Benieuwd of Giselle - Het Nationale Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Giselle - Het Nationale Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Giselle - Het Nationale Ballet kunt kijken!