Drifters (2010)

Drifters

111 minuten Drama, Komedie, Romantiek 2010

Recensies Drifters

MovieMeter: 2,75
De knappe dertiger Mete heeft een appartement in het pittoreske, oude stadscentrum van Rome en leidt een hedonistisch leven, buiten zijn werk als handschriftanalist. Hij voelt zich aangetrokken tot zijn 17-jarige halfzus Belinda, die tijdelijk intrek in zijn woonkamer heeft genomen. Zijn vader Sergio, een voetbalvedette die tegenwoordig zijn kennis van zaken over deze sport spuit, probeert alsnog met Belinda's moeder te trouwen.

Regisseur Drifters

Matteo Rovere

Schrijvers Drifters

Sandro Veronesi

Matteo Rovere

Laura Paolucci

Francesco Piccolo

Cast Drifters

Andrea Bosca
Massimo Popolizio
Miriam Giovanelli
Claudio Santamaria
Michele Riondino

Alternatieve titels

Gli Sfiorati

Drifters

Drifters

Wil jij weten waar Drifters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Drifters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Drifters informatie

Benieuwd waar Drifters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Drifters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Drifters al heeft ontvangen.

Drifters trailer

Benieuwd of Drifters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Drifters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Drifters kunt kijken!