Gods Markthal

Gods Markthal

40 minuten 31-05-2020

Recensies Gods Markthal

Extra voorstelling op zondag 22 december. De documentaire van de Deventerse filmmaker Sharon Kromotaroeno, waar zij in een periode van twee jaar aan gewerkt heeft, gaat in voorpremière. Gods Markthal vertelt het verhaal van de Lebuïnuskerk in Deventer. Waar jaarlijks honderden kerken als gevolg van de secularisering moeten sluiten, weet de Lebuinuskerk het hoofd boven water te houden en is daarmee een voorbeeld voor andere stadsgemeentes. Wat is daarvoor nodig? Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de filmmaker Sharon Kromotaroeno en feedback te geven op deze film.

Regisseur Gods Markthal

Onbekend

Schrijvers Gods Markthal

Onbekend

Cast Gods Markthal

Onbekend

Bioscoopagenda van Gods Markthal

Helaas draait Gods Markthal niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 31-05-2020.

Gods Markthal

Wil jij weten waar Gods Markthal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gods Markthal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gods Markthal informatie

Benieuwd waar Gods Markthal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gods Markthal. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gods Markthal al heeft ontvangen.

Gods Markthal trailer

Benieuwd of Gods Markthal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gods Markthal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gods Markthal kunt kijken!