https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200117-522bc9539513aadd4ee3f8549a378ceeb4a2bff2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Gogo (2021)

AL
Op 94-jarige leeftijd maakt een grootmoeder in een klein Keniaans dorpje haar laatste jaar van de basisschool af.

Bekijk trailer

Gogo

AL
84 minuten 16-12-2021

Filmposter Gogo

Op 94-jarige leeftijd maakt een grootmoeder in een klein Keniaans dorpje haar laatste jaar van de basisschool af.

Priscilla Sitieni, ook bekend als Gogo, woont in het hart van de Rift Valley, Noordwest-Kenia. Ze is 94 jaar oud en de oudste basisschoolleerling. Dit schooljaar zal anders zijn dan anders in het dorp. Nu ze in het laatste jaar op de basisschool zit wil Gogo namelijk het doel van haar leven bereiken: haar diploma halen. Aangemoedigd door Myriam, Tracy, haar 54 achterkleinkinderen en de hele school, rijst de vraag: zal deze oudste leerling ook de oudste afgestudeerde worden? In een wereld waarin meisjesonderwijs nog steeds een grote uitdaging is, volgen we deze bijzondere Keniaanse vrouw, die alles op alles zet om haar droom te vervullen, onbegrensd door haar leeftijd.

Regisseur Gogo

Pascal Plisson

Schrijvers Gogo

Onbekend

Cast Gogo

Priscilha Sitienei

Gogo

Wil jij weten waar Gogo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gogo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gogo informatie

Benieuwd waar Gogo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gogo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gogo al heeft ontvangen.

Gogo trailer

Benieuwd of Gogo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gogo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gogo kunt kijken!