https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213137-031ed5ef72128bc9e0d7d38a9a8c9f2abb8311a0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Golda (2023)

12
Golda vertelt het verhaal van de Jom Kipoer-oorlog via het perspectief van de Israëlische minister-president Golda Meir, die op haar beurt vertolkt wordt door Helen Mirren.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Golda

12
101 minuten 21-09-2023

Recensies Golda

MovieMeter: 3,38

Filmposter Golda

Golda vertelt het verhaal van de Jom Kipoer-oorlog via het perspectief van de Israëlische minister-president Golda Meir, die op haar beurt vertolkt wordt door Helen Mirren.

6 oktober, 1973. Op Israëls heiligste dag Jom Kippoer lanceren Egypte, Syrië en Jordanië een gezamenlijke verrassingsaanval op het schiereiland Sinaï en de Golanvlakte. Compleet overrompeld moet premier Golda Meir (Helen Mirren), de ‘Iron Lady' van Israël, het dreigende gevaar zien af te wenden. Terwijl ze wordt tegengewerkt door haar volledig mannelijke kabinet, is het aan Golda om deze noodsituatie de kop in te drukken, want in deze race tegen de klok staan aan beide kanten van de strijd de levens van miljoenen burgers op het spel. Golda vertelt het verhaal van de Jom Kipoer-oorlog via het perspectief van de Israëlische minister-president Golda Meir, die op haar beurt vertolkt wordt door Helen Mirren.

Regisseurs Golda

Sagi Bornstein

Udi Nir

Shani Rozanes

Guy Nattiv

Schrijvers Golda

Sagi Bornstein

Udi Nir

Shani Rozanes

Cast Golda

Golda Meir
Uri Avneri
Yossi Beilin
Meron Medzini
Camille Cottin
Ed Stoppard
Helen Mirren

Filmagenda van Golda

Golda

Wil jij weten waar Golda op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Golda draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Golda informatie

Benieuwd waar Golda over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Golda. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Golda al heeft ontvangen.

Golda trailer

Benieuwd of Golda iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Golda jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Golda kunt kijken!