Goldie

Goldie

88 minuten Drama 16-01-2020
MovieMeter: 3
Goldie gaat over een 18-jarig meisje in New York dat hoopt door te breken als hiphopdanseres in een videoclip, om zo haar zusjes uit de klauwen van jeugdzorg te houden. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. De nieuwe film van Sam de Jong is een volledig Amerikaanse productie en ging in première tijdens de laatste editie van het Internationale Filmfestival van Berlijn.

Geregisseerd door

Sam de Jong

Schrijvers

Sam de Jong

Cast

Danny Hoch
George Sample III
Slick Woods
Marsha Stephanie Blake

Bioscoopagenda van Goldie

Goldie draait nog niet in de bioscoop. De film gaat in premiere op 16-01-2020.

Goldie

Wil jij weten waar Goldie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Goldie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Goldie informatie

Benieuwd waar Goldie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Goldie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Goldie al heeft ontvangen.

Goldie trailer

Benieuwd of Goldie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Goldie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Goldie kunt kijken!