https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130565-9ae62a9784ff7549493df5f23fec6387fe7d07fd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Goldie (2020)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
Goldie is een eigenwijze New Yorkse tiener die ervan droomt beroemd te worden. Haar dromen over roem zal ze echter moeten koppelen aan een weerbarstige realiteit.

Bekijk trailer

Goldie

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
88 minuten Drama 16-01-2020

Recensies Goldie

Metacritic: 73,1
MovieMeter: 3

Filmposter Goldie

Goldie is een eigenwijze New Yorkse tiener die ervan droomt beroemd te worden. Haar dromen over roem zal ze echter moeten koppelen aan een weerbarstige realiteit.

De 18-jarige Goldie woont in New York en droomt ervan door te breken in de entertainment business door als hiphop-danseres te verschijnen in een videoclip. Ze wil hiermee geld verdienen om haar minderjarige zusjes uit de klauwen van de jeugdzorg te houden nadat hun moeder is opgepakt. De weg naar het gedroomde succes is vol tegenslagen maar de eigenzinnige Goldie laat zich daardoor niet uit het veld slaan. Het beroemde model Slick Woods speelt de hoofdrol en maakt met de film haar acteerdebuut. Goldie is de nieuwe film van Sam de Jong die in 2015 debuteerde met de veelgeprezen film Prins. De film is een volledig Amerikaanse productie en ging in wereldpremière tijdens de laatste editie van het Internationale Filmfestival van Berlijn.
Goldie Goldie Goldie Goldie Goldie Goldie
Filmposter Filmposter Goldie

Regisseur Goldie

Sam de Jong

Schrijvers Goldie

Sam de Jong

Cast Goldie

Danny Hoch
George Sample III
Slick Woods
Marsha Stephanie Blake

Filmagenda van Goldie

Goldie

Wil jij weten waar Goldie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Goldie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Goldie informatie

Benieuwd waar Goldie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Goldie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Goldie al heeft ontvangen.

Goldie trailer

Benieuwd of Goldie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Goldie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Goldie kunt kijken!