Gone to Earth (1949)

Gone to Earth

82 minuten Drama, Romantiek 1949

Recensies Gone to Earth

MovieMeter: 3,05

Filmposter Gone to Earth

Hazel Woodus is een mooi en onschuldig plattelandsmeisje met een liefde voor alle dieren om haar heen, in het bijzonder een vossenjong dat ze verzorgt. Ze komt echter in de problemen wanneer ze valt voor schildknaap John Reddin, net op het moment dat de plaatselijke pastoor - met steun van de dorpsgemeenschap - naar haar hand dingt. Kiest ze voor het veilige en het vertrouwde, of zal ze bereid zijn de prijs te betalen voor een onzeker, maar avontuurlijk leven?
Filmposter Filmposter Gone to Earth

Regisseurs Gone to Earth

Emeric Pressburger

Michael Powell

Schrijvers Gone to Earth

Mary Webb

Michael Powell

Emeric Pressburger

Cast Gone to Earth

Cyril Cusack
David Farrar
Jennifer Jones
Sybil Thorndike

Filmagenda van Gone to Earth

Gone to Earth

Wil jij weten waar Gone to Earth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gone to Earth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gone to Earth informatie

Benieuwd waar Gone to Earth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gone to Earth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gone to Earth al heeft ontvangen.

Gone to Earth trailer

Benieuwd of Gone to Earth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gone to Earth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gone to Earth kunt kijken!