https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127839-005e00c34505024257aa0c31f6f320cf86b2b8f3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Good Boys (2019)

12 Angst Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys.

Good Boys

12 Angst Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
90 minuten Komedie 22-08-2019

Recensies Good Boys

Metacritic: 60,1
Rotten Tomatoes 79

Filmposter Good Boys

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys.

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? De makers van Superbad, Bad Neighbours en Sausage Party komen met de originele nieuwe komedie Good Boys. Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay, Room, Wonder) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) om de drone van Max zijn vader (Will Forte, The Last Man on Earth) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden (Molly Gordon, Life of the Party en Midori Francis, Ocean’s Eight).

Regisseurs Good Boys

Gene Stupnitsky

Lee Eisenberg

Schrijvers Good Boys

Gene Stupnitsky

Lee Eisenberg

Cast Good Boys

Will Forte
Jacob Tremblay
Brady Noon
Keith L. Williams
Molly Gordon

Good Boys

Wil jij weten waar Good Boys op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Good Boys draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Good Boys informatie

Benieuwd waar Good Boys over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Good Boys. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Good Boys al heeft ontvangen.

Good Boys trailer

Benieuwd of Good Boys iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Good Boys jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Good Boys kunt kijken!