https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203794-1b5fe97564613ab713164a101979734d828bbebd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Good Luck To You, Leo Grande (2022)

12 Seks Grof taalgebruik
Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks.

Good Luck To You, Leo Grande

12 Seks Grof taalgebruik
97 minuten 13-10-2022

Filmposter Good Luck To You, Leo Grande

Nancy Stokes, een gepensioneerd lerares en weduwe, smacht naar een avontuur, een connectie en naar seks, goede seks.

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande. In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen. Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.

Bekijk het aanbod van Good Luck To You, Leo Grande

Regisseur Good Luck To You, Leo Grande

Sophie Hyde

Schrijvers Good Luck To You, Leo Grande

Katy Brand

Cast Good Luck To You, Leo Grande

Emma Thompson
Daryl McCormack

Filmagenda van Good Luck To You, Leo Grande

Good Luck To You, Leo Grande

Wil jij weten waar Good Luck To You, Leo Grande op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Good Luck To You, Leo Grande draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Good Luck To You, Leo Grande informatie

Benieuwd waar Good Luck To You, Leo Grande over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Good Luck To You, Leo Grande. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Good Luck To You, Leo Grande al heeft ontvangen.

Good Luck To You, Leo Grande trailer

Benieuwd of Good Luck To You, Leo Grande iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Good Luck To You, Leo Grande jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Good Luck To You, Leo Grande kunt kijken!