https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/177690-d8c14424f48b3fd2f3bb6208dbbdbfc3567d8044/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Good Time (2017)

16 Geweld Grof taalgebruik
Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot.

Good Time

16 Geweld Grof taalgebruik
100 minuten Misdaad, Thriller 12-10-2017

Recensies Good Time

MovieMeter: 3,38
Metacritic: 80,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Good Time

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot.

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt. Robert Pattinson (Twilight, Maps to the Stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

Regisseurs Good Time

Benny Safdie

Joshua Safdie

Josh Safdie

Ben en Joshua Safdie

Schrijvers Good Time

Ronald Bronstein

Josh Safdie

Cast Good Time

Ben Safdie
Jennifer Jason Leigh
Robert Pattinson
Benny Safdie
Buddy Duress
Taliah Webster

Good Time

Wil jij weten waar Good Time op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Good Time draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Good Time informatie

Benieuwd waar Good Time over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Good Time. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Good Time al heeft ontvangen.

Good Time trailer

Benieuwd of Good Time iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Good Time jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Good Time kunt kijken!