https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220413-53c9be3c1bdca9a7f0dba3b5635d2881c9062061/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Goodbye Julia (2024)


Bekijk trailer

Goodbye Julia

120 minuten 18-07-2024

Filmposter Goodbye Julia

De Noord-Soedanese Mona wordt geteisterd door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in huis te nemen. Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten. De onrust in het land zorgt er echter voor dat ze alsnog oog in oog met haar zonden komt te staan.
Goodbye Julia Goodbye Julia Goodbye Julia Goodbye Julia
Filmposter Filmposter Goodbye Julia

Regisseur Goodbye Julia

Mohamed Kordofani

Schrijvers Goodbye Julia

Onbekend

Cast Goodbye Julia

Nazar Goma
Siran Riyak
Eiman Yousif

Goodbye Julia

Wil jij weten waar Goodbye Julia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Goodbye Julia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Goodbye Julia informatie

Benieuwd waar Goodbye Julia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Goodbye Julia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Goodbye Julia al heeft ontvangen.

Goodbye Julia trailer

Benieuwd of Goodbye Julia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Goodbye Julia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Goodbye Julia kunt kijken!