Goodbye Julia (2024)

Goodbye Julia

22-05-2024
Na het verdoezelen van een moord, probeert de Noord-Soedanese Mona haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese familie van de overledene in huis te nemen.Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten. De onrust in het land zorgt er echter voor dat ze alsnog oog in oog met haar zonden komt te staan.

Regisseur Goodbye Julia

Mohamed Kordofani

Schrijvers Goodbye Julia

Onbekend

Cast Goodbye Julia

Onbekend

Filmagenda van Goodbye Julia

Goodbye Julia

Wil jij weten waar Goodbye Julia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Goodbye Julia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Goodbye Julia informatie

Benieuwd waar Goodbye Julia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Goodbye Julia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Goodbye Julia al heeft ontvangen.

Goodbye Julia trailer

Benieuwd of Goodbye Julia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Goodbye Julia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Goodbye Julia kunt kijken!