Goset - Het Vermoorde Theater

Goset - Het Vermoorde Theater

In een van de roerigste periodes uit de Russische geschiedenis, opende het Joodse Gosset Theater in 1921 in Moskou zijn deuren. Het groeide binnen korte tijd uit tot een trefpunt van Joodse schrijvers, kunstenaars en theatermakers. Een van de belangrijkste figuren was beeldend kunstenaar Marc Chagall die niet alleen kostuums en decors ontwierp, maar ook het interieur van het theater beschilderde. Na een bloeiperiode viel het theater in de loop der jaren in ongenade bij het stalinistische bewind dat het culturele leven in de Sovjet-Unie volledig onder zijn controle bracht. Schrijver en acteurs werden terechtgesteld op beschuldiging van hoogeverraad en zo werd, samen met hen, het theater 'vermoord'. Het sloot in 1949 voorgoed zijn deuren. Bij de voorstelling op zaterdag 14 september is regisseur frans Weisz aanwezig. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Frans Weisz

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Goset - Het Vermoorde Theater

Helaas draait Goset - Het Vermoorde Theater niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Goset - Het Vermoorde Theater

Wil jij weten waar Goset - Het Vermoorde Theater op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Goset - Het Vermoorde Theater draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Goset - Het Vermoorde Theater informatie

Benieuwd waar Goset - Het Vermoorde Theater over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Goset - Het Vermoorde Theater. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Goset - Het Vermoorde Theater al heeft ontvangen.

Goset - Het Vermoorde Theater trailer

Benieuwd of Goset - Het Vermoorde Theater iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Goset - Het Vermoorde Theater jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Goset - Het Vermoorde Theater kunt kijken!