God Exists, Her Name Is Petrunija

God Exists, Her Name Is Petrunija

100 minuten Drama 2018
Metacritic: 49,1
Rotten Tomatoes 63
Elk jaar gooit een hogepriester in een klein dorpje in Macedonië een kruis in een meer. Honderden mannen springen er achteraan om het kruis te vinden. Degene die het kruis vindt, wordt verondersteld algeheel geluk en welvaart te verwerven. De werkloze, alleenstaande vrouw Petrunija springt in het water en vindt het kruis. De mannen zijn niet blij met het feit dat een vrouw erin geslaagd is het kruis te bemachtigen en dit zorgt voor wisselende reacties.

Geregisseerd door

Teona Strugar Mitevska

Schrijvers

Teona Strugar Mitevska

Elma Tataragic

Cast

Labina Mitevska
Stefan Vujisic
Zorica Nusheva
Suad Begovski

Alternatieve titels

Gospod Postoi, Imeto i' e Petrunija

God Exists, Her Name Is Petrunija

Bioscoopagenda van God Exists, Her Name Is Petrunija

Helaas draait God Exists, Her Name Is Petrunija niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

God Exists, Her Name Is Petrunija

Wil jij weten waar God Exists, Her Name Is Petrunija op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar God Exists, Her Name Is Petrunija draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

God Exists, Her Name Is Petrunija informatie

Benieuwd waar God Exists, Her Name Is Petrunija over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over God Exists, Her Name Is Petrunija. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies God Exists, Her Name Is Petrunija al heeft ontvangen.

God Exists, Her Name Is Petrunija trailer

Benieuwd of God Exists, Her Name Is Petrunija iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de God Exists, Her Name Is Petrunija jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij God Exists, Her Name Is Petrunija kunt kijken!