Grâce à Dieu

Grâce à Dieu

137 minuten 04-04-2019
Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,49
Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen.

Geregisseerd door

François Ozon

Schrijvers

François Ozon

Cast

Melvil Poupaud
Éric Caravaca
Denis Ménochet
Swann Arlaud

Alternatieve titels

Grâce à Dieu

By the Grace of God

Bioscoopagenda van Grâce à Dieu

Grâce à Dieu

Wil jij weten waar Grâce à Dieu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grâce à Dieu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grâce à Dieu informatie

Benieuwd waar Grâce à Dieu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grâce à Dieu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grâce à Dieu al heeft ontvangen.

Grâce à Dieu trailer

Benieuwd of Grâce à Dieu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grâce à Dieu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grâce à Dieu kunt kijken!