Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse (2020)

Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse

29-11-2020
Deze film wordt 2 keer vertoond, om 18.30 en om 20.30 uur, voor 30 bezoekers per keer. Om iedereen meer kans te geven om te komen vragen wij u om maximaal 2 tickets te kopen. U kunt enkel kaarten kopen via deze website (let op: de Filmhuis-films staan onder "Theater") Wij raden u aan eerst in te loggen (zie knop rechtsboven in uw scherm). Logt u voor de eerste keer in dan maakt u uw account aan (uw gegevens zijn ook nodig voor de GGD bij een eventueel contactonderzoek). Bent u ingelogd dan gaat u terug naar de voorstelling en koopt u het aantal kaarten voor film. * Regisseur François Ozon legt de trauma’s bloot van een drietal mannen die in hun jeugd misbruikt zijn door een priester. Ze verzamelen moed en klagen de man aan via hun zelfhulpgroep La Parole liberée. Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun levens voorgoed veranderen. “Grâce à Dieu is een rijkgeschakeerd monument voor misbruikslachtoffer.” (Volkskrant) “François Ozon tekent het hele misbruikplaatje in ‘Grâce à Dieu.” (Trouw)

Regisseur Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse

François Ozon

Schrijvers Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse

Onbekend

Cast Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse

Melvil Poupaud
Éric Caravaca
Denis Ménochet
Swann Arlaud

Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse

Wil jij weten waar Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse informatie

Benieuwd waar Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse al heeft ontvangen.

Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse trailer

Benieuwd of Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grâce à Dieu - Filmhuis Lisse kunt kijken!