Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) (2024)

Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)

16-06-2024
Een zwarte komediefilm over Amy, een dochter uit een rijk gezin, die een Kabuki-achtig theater opzet om haar bevoorrechte bestaan te portretteren. Amy's theater dreigt het de levens van haar familieleden - die overigens absurd rijk, maar ook rijkelijk absurd zijn - flink op te schudden.

Regisseur Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)

Dick Verdult

Schrijvers Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)

Onbekend

Cast Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)

Onbekend

Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay)

Wil jij weten waar Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) informatie

Benieuwd waar Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) al heeft ontvangen.

Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) trailer

Benieuwd of Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Als uw gat maar lacht (If Yes, Okay) kunt kijken!