Gräns

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Gräns

101 minuten Drama, Fantasie 2018
MovieMeter: 3,55
Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Douaneofficier Tina staat bekend om haar buitengewone reukvermogen. Het is bijna alsof ze het schuldgevoel van iemand kan opsnuiven als die iets verbergt. Maar wanneer Vore, een verdacht uitziende man, langs haar heen loopt, worden haar vaardigheden voor het eerst uitgedaagd. Tina merkt dat Vore iets verbergt dat ze niet kan identificeren. Naarmate Tina een speciale band met Vore ontwikkelt en zijn ware identiteit ontdekt, realiseert ze zich ook de waarheid over zichzelf. Tina hoort, net als Vore, niet op deze wereld. Haar hele bestaan is één grote leugen geweest en nu moet ze kiezen: de leugen blijven leven of de angstaanjagende onthullingen omarmen.

Geregisseerd door

Ali Abbasi

Schrijvers

Ali Abbasi

John Ajvide Lindqvist

Isabella Eklöf

Cast

Eero Milonoff
Eva Melander
Viktor Åkerblom
Jörgen Thorsson
Ann Petrén

Alternatieve titels

Border

Gräns

Bioscoopagenda van Gräns

Gräns

Wil jij weten waar Gräns op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gräns draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gräns informatie

Benieuwd waar Gräns over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gräns. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gräns al heeft ontvangen.

Gräns trailer

Benieuwd of Gräns iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gräns jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gräns kunt kijken!