https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/116892-3817cea40bc0c89c5dba9a3df3fb4a3bf10e050f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Gräns (2018)

16 Geweld Angst Seks
Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Gräns

16 Geweld Angst Seks
108 minuten Drama, Fantasie 08-11-2018

Recensies Gräns

MovieMeter: 3,55
Metacritic: 75,1

Filmposter Gräns

Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore’s schokkende waarheid zal accepteren. Gräns is een onvoorspelbare en aangrijpende genremix van regisseur Ali Abbasi en scenarist John Ajvide Lindqvist, de schrijver van Let the Right One In. De film won de Un Certain Regard Award op het filmfestival in Cannes 2018.

Regisseur Gräns

Ali Abbasi

Schrijvers Gräns

John Ajvide Lindqvist

Ali Abbasi

Isabella Eklöf

Cast Gräns

Eero Milonoff
Eva Melander
Viktor Åkerblom
Jörgen Thorsson
Ann Petrén

Alternatieve titels

Border

Gräns

Gräns

Wil jij weten waar Gräns op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Gräns draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Gräns informatie

Benieuwd waar Gräns over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Gräns. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Gräns al heeft ontvangen.

Gräns trailer

Benieuwd of Gräns iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Gräns jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Gräns kunt kijken!