https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117166-8622533afcdd206cd3154eca24818efcb06495e1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Raw (2017)

16 Geweld Grof taalgebruik
Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen.

Raw

16 Geweld Grof taalgebruik
98 minuten Drama, Horror 27-04-2017

Recensies Raw

Metacritic: 81,1
Rotten Tomatoes 92

Filmposter Raw

Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen.

Justine, een briljante student, treedt in de voetsporen van haar ouders en oudere zus Alexia wanneer ze begint aan de opleiding tot dierenarts. Haar zus is al een jaar aan het studeren en heeft haar plek veroverd. Justine moet als eerstejaars nog worden ingewijd in het studentenleven. Als de van huis uit overtuigde vegetariër tijdens een ontgroeningsritueel gedwongen wordt vlees te eten, begint ze een ontoombare trek te krijgen in rauw vlees. Haar nieuwe eetpatroon zorgt niet alleen voor een verandering van haar dagelijkse menu, maar is ook van invloed op de relatie met haar zus. Regisseur Julia Ducournau maakt een origineel debuut met Raw waarin familierelaties, het studentenleven, seksuele uitspattingen en een afwijkend eetpatroon aan bod komen. RAW won prijzen op festivals in Londen en Cannes en zorgde voor heftige reacties tijdens de eerste vertoningen.

Regisseur Raw

Julia Ducournau

Schrijvers Raw

Julia Ducournau

Cast Raw

Laurent Lucas
Ella Rumpf
Garance Marillier
Rabah Nait Oufella

Alternatieve titels

Raw

Grave

Filmagenda van Raw

Raw

Wil jij weten waar Raw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Raw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Raw informatie

Benieuwd waar Raw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Raw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Raw al heeft ontvangen.

Raw trailer

Benieuwd of Raw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Raw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Raw kunt kijken!