https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217022-38ac3d1634fa0067f1c0c82ad841b27fd20597d2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Great Escaper (2024)

12
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herinneringsdag van D-Day in Normandië bij te wonen. Met top-acteur Michael Caine (90)

The Great Escaper

12
97 minuten 15-02-2024

Filmposter The Great Escaper

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herinneringsdag van D-Day in Normandië bij te wonen. Met top-acteur Michael Caine (90)

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herinneringsdag van D-Day in Normandië bij te wonen. Met top-acteur Michael Caine (90) in de hoofdrol en Glenda Jackson in haar laatste rol voor haar dood in 2023. In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan (Michael Caine) wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega -oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden. The Great Escaper vertelt niet alleen het inspirerende verhaal van een man die probeert in het reine te komen met zijn blijvende oorlogstrauma. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene (Glenda Jackson) die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur.

Bekijk het aanbod van The Great Escaper

Regisseur The Great Escaper

Oliver Parker

Schrijvers The Great Escaper

Onbekend

Cast The Great Escaper

Michael Caine
Glenda Jackson
John Standing
Danielle Vitalis
Will Fletcher
Laura Marcus

Filmagenda van The Great Escaper

The Great Escaper

Wil jij weten waar The Great Escaper op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Great Escaper draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Great Escaper informatie

Benieuwd waar The Great Escaper over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Great Escaper. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Great Escaper al heeft ontvangen.

The Great Escaper trailer

Benieuwd of The Great Escaper iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Great Escaper jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Great Escaper kunt kijken!