https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217720-2f621d8dfcf832716c361f71c8226e74b1e3617d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Green Border (2024)

12
Een familie van Syrische vluchtelingen, een activiste en een grenswacht ontmoeten elkaar allemaal aan 'groene grens' tussen Belarus en Polen.

Green Border

12
147 minuten 18-04-2024

Filmposter Green Border

Een familie van Syrische vluchtelingen, een activiste en een grenswacht ontmoeten elkaar allemaal aan 'groene grens' tussen Belarus en Polen.

In de verraderlijke bossen die de zogenaamde ‘green border’ tussen Belarus en Polen vormen, belanden vluchtelingen die Europa via deze route proberen te bereiken. Belarus probeert de EU te ondermijnen door deze grensoversteek te stimuleren, terwijl Polen weigert ze toe te laten. En zo komen de vluchtelingen in een koud, moerassig niemandsland terecht, zonder eten en medische zorg. Als pionnen in een politiek spel worden de levens van de activistische Julia, grenswachter Jan en een Syrische familie met elkaar verweven.

Bekijk het aanbod van Green Border

Regisseur Green Border

Agnieszka Holland

Schrijvers Green Border

Onbekend

Cast Green Border

Maja Ostaszewska
Jalal Altawil
Behi Djanati Atai

Filmagenda van Green Border

Green Border

Wil jij weten waar Green Border op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Green Border draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Green Border informatie

Benieuwd waar Green Border over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Green Border. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Green Border al heeft ontvangen.

Green Border trailer

Benieuwd of Green Border iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Green Border jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Green Border kunt kijken!