Grenslanders: Aflevering 7 en 8

Grenslanders: Aflevering 7 en 8

Grenslanders speelt zich af in de afgelegen grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen. Aan Vlaamse zijde wordt een mysterieus dolend Afrikaans meisje gevonden. Terwijl de charmante, maar nonchalante Belgische gerechtspsychiater Bert Dewulf zich het lot aantrekt van het zwaar getraumatiseerde meisje, onderzoekt Tara Dessel, een Nederlandse politie-inspecteur, een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er verband tussen beide zaken. Het meisje wordt opgejaagd door een meedogenloze bende mensenhandelaars aan wie ze is ontsnapt. Wanneer Tara en Bert zich samen in de zaak vastbijten, ontdekken ze dat de inwoners van het grensgebied al eeuwenlang op hun eigen manier omgang met vreemdelingen. Achtdelige misdaadserie van de in Terneuzen geboren regisseur Erik de Bruyn (Wilde Mossels, J. Kessels). Bij deze voorstelling zijn regisseur Erik de Bruyn, actrices Monic Hendrickx en Jasmine Sendar en producent Gijs van de Westelaken aanwezig voor een Q&A. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Erik de Bruyn

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Grenslanders: Aflevering 7 en 8

Helaas draait Grenslanders: Aflevering 7 en 8 niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

Grenslanders: Aflevering 7 en 8

Wil jij weten waar Grenslanders: Aflevering 7 en 8 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Grenslanders: Aflevering 7 en 8 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Grenslanders: Aflevering 7 en 8 informatie

Benieuwd waar Grenslanders: Aflevering 7 en 8 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Grenslanders: Aflevering 7 en 8. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Grenslanders: Aflevering 7 en 8 al heeft ontvangen.

Grenslanders: Aflevering 7 en 8 trailer

Benieuwd of Grenslanders: Aflevering 7 en 8 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Grenslanders: Aflevering 7 en 8 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Grenslanders: Aflevering 7 en 8 kunt kijken!